Binance legde Maandag de opnames van ERC-20 tokens stil

 

Binance heeft maandag via Twitter aangekondigd dat ze de opnames van ETH- of ERC-tokens zouden stoppen vanwege de congestie in het netwerk. De exchange tweette:

#Binance heeft opnames van $ ETH- en Ethereum-gebaseerde tokens tijdelijk opgeschort vanwege de hoge netwerkcongestie.

Wees gerust, fondsen zijn #SAFU en we verontschuldigen ons voor het ongemak.

Updates volgen nog.

Hoewel de algemene opnames voor een korte tijd werden onderbroken en de exchange hun service binnen zeer korte tijd hervatte, kregen ze tijdens deze periode veel kritiek en negatieve opmerkingen. De aankondigingstweet waarin stond dat de reden voor de korte pauze de "congestieproblemen" waren, gaf aan dat de handeling van Binance iets te maken had met de verhoging van de gaskosten van Ethereum. De gemeenschap gaf Binance de schuld voor het vergroten van de congestie van het systeem. Ze kregen ook de schuld dat deze congestie opzettelijk werd vergroot, zodat mensen richting Binance Smart Chain gaan. De exchange tweette echter 37 minuten na de aankondiging van het stopzetten van opnames dat ze de normale transacties hadden hervat. Dus de meeste van deze claims werden daarmee ontkracht.

 

De dagelijkse transacties van binance coin (BNB) waren bijna tweemaal de transacties van ethereum en de opzettelijke handeling om de valuta te saboteren lijkt geen geldige verklaring voor de pauze. We kunnen de geruchten echter toeschrijven aan het gebrek aan communicatie van Binance, die het echte probleem achter het stoppen van de tijdelijke service niet goed heeft uitgelegd.

Wat betreft BNB, de munt is aan het rallyen en heeft op zichzelf een schitterende bull run gehad. De valuta raakte kort $ 350, voordat hij terugviel naar $ 218 (op het moment van schrijven). BNB heeft sindsdien belangrijke valuta's zoals XRP, Cardano, Litecoin en Polkadot overtroffen om zijn plaats op nummer 4 in de totale muntenmarkt te veroveren, gerangschikt op basis van hun marktkapitalisaties. BNB staat momenteel op een marktkapitalisatie van $ 33,9 miljard en zal de plaats innemen van Tether, dat slechts een miljard voorloopt.